Според астролозите представителите на определени  са по-малко подходящи от други

...
Според астролозите представителите на определени  са по-малко подходящи от други
Коментари Харесай

3 двойки зодии, които е по-добре да не стават родители

Според астролозите представителите на избрани  са по-малко подобаващи от други за ролята на бащи и майки.
Както означават астролозите, всеки има право да стане родител, само че избрани комбинации от  не са или са по-малко подобаващи за тази роля от другите. Децата на такива съюзи, най-вероятно няма да са щастливи и ще изпитат доста премеждия.
Близнаци и Везни Съюзът в тази двойка се слага под подозрение от астролозите, даже по повод за брак. И двете  живеят в непрестанно подхвърляне. Везните се съмняват в себе си и постоянно трансформират личните си решения. Близнаците страдат от противоположността на двете персони, които се схващат в тях.
В подобен тандем, детето се усеща некомфортно, не усеща непоклатимост, а кавгите на родителите му подкопават увереността в неприкосновеността на фамилните връзки.
Рак и Риби  Как пандемията срина психическото здраве на родителите Как пандемията срина психическото здраве на родителите
Новата образователна година едвам стартира и доста родители споделят, че към този момент са изтощени. Отново - учебници, раници, подготвяне на обяд за учил...
Тези  се схващат добре, до момента в който става въпрос за деца. Раците са фамилни хора, само че несигурни, заради което се нуждаят от непрекъсната поддръжка. Романтичните Риби, както и Рака, се нуждаят от сътрудник, който да потвърди любовта си и да гради крепости във въздуха.
Такива родители са прекомерно закрепени, върху себе си. В тандем и двамата сътрудници постоянно не зависят от детето. Така само от липса на внимание, страда детето.
Стрелец и Телец Представителите на двете  са кариеристи и дилетанти в реализиране на висоти. Те са привлечени от великите и чакат същото от децата. Такива родители възприемат детето си като план. От него се пробват да основат съвършен и сполучлив човек във всичко.
Ако това не се получи, разочарованието им може да е съществено и да се отрази в държанието на наследника им. В резултат на това потомството живее под непрекъснат напън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР